10 млн. причини имате в момента да посетите Аризона, САЩ. 10

...
10 млн. причини имате в момента да посетите Аризона, САЩ. 10
Коментари Харесай

10 млн. светлинки озаряват Аризона

10 млн. причини имате сега да посетите Аризона, Съединени американски щати. 10 млн. светлинки озаряват небето над Финикс.

Освен превъзходния и уникален естествен феномен Гранд Каньон, който самичък по себе си е задоволително основателна причина да посетите този щат най-малко един път в живота, сега имате и различен мотив за екскурзия. В щата се организира фестивалът " Светлините на света ".

" Светлините на света " е най-големият фестивал на лампите и фенерите, който се организира в Северна Америка. Празничните лампи осветява небето над Финикс от 16 ноември до 2 януари по време на щатския панаир. Съчетавайки вековната китайска традиция в изработването фенери с най-съвременни технологии, фестивалът е удивително красива атракция, която притегля туристите на това място през зимата. 

Елементи от различните култури и цивилизации от целия свят намират своето отражение в неповторимите светлинни съоръжения. Освен превъзходните фенери, ще можете да се насладите и на кулинарни деликатеси от целия свят.

Разгледайте фестивала в идващите две видеа, снимани във Финикс.



Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР